Jada vi lever

Aven om det varit tyst har i nagra dagar sa lever vi! Har tagit de lungt de senaste dagarna, last, promenerat och atit gatt.

Ja eller varan Nepalska afton som vi hade tankt med god mat och dryck, blev kanske inte som vi tankt oss, nepalsk mat ar inte nagon direkt favorit hos oss!

Men olen ar god, och Kathmandu at verkligen en mysig stad!

Idag har vi agnat dagen at shopping!
Men det blev inte lika mycket som i Indien!

Bilderna vi la in haromdagen fick tyvarr ingen beskrivelse, men det var lite gott o blandat fran tiden i Nepal, i morgon gar flyget till Bangkok, dar vi ska vara tva dagar innan vi beger oss till Cambodja :)


Hoppas ni hade en fin 1:a advent, sjalv tande vi ett ljus och at en klementin.
kanske inte samma julkansla som ni har dar hemma!

Puss & Kram pa er!
 Linn&Stina

 

 


bilder




Chitwan, Pokhara, Kathmandu!

Heej kara familj, slakt och vanner!

Nu var det ett tag sedan vi uppdaterade sist det har saklart hunnit handa massor..
vi borjar dar vi slutade sist, i fredags behav vi ju oss ut i djunglen, CHITWAN NATIONAL PARK.
dar vi stannade till sondag. Det var helt underbart, ett litet samhalle nara djungel, vilda djur och vacker natur.
Nar vi kom stod promenad i village-omraderna pa schemat och ett besok pa museum.
Det var trevligt, vi avslutade promenaden med en kall cola i solnedgangen.. Mysigt.

Vi hade mat och boende i ett paket, ganska smidigt..
dagen dar pa startades med frukost och sedan paddlade vi kanot genom djunglen, sag vackra faglar och krokodiler pa nara hall.. Det var en haftigt kansla, vackra vyer och ganska laskigt.

efter det besokt vi en elefant gard dar varldens andra tvillingpar nyligen hade fodds. Dom var underbart sota..
minimini.. sa dom var vi sjalvklart tvugna att klappa o gulla lite med.
sedan var det  da dags att bada med dessa sota sma djur, inte minimini da alltsa utan miniminis mammor och pappor och dom ar helt gigantiska, med sina narmare 3000-5000 kg ar dom galet stora pa nara hall.  jag o Linn valde dock att sta kvar pa standen och njuta av en Lassi. (Milkshake)
vi skrattde gott at alla som blev avslangda och knappt kom tillbaka upp pa ryggen.. haha ! Det var SA kul..
Sedan var det tillbaka till hotellet for lunch.. och sedan fortsatte aventyret med elefanterna denna gang satt vi pa ryggen o farden abr genom djungeln.
Vi hade blivit lovade att se massor med exotiska djur, en del sag vi men kanske inte sa manga som levde i vara fantasier.
Vi sag hur som helst en hona (formodligen var det agda) ,
3 noshorningar, 2 renar, kor, och diverse faglar och inseker. haha !
pa kvallen bjuds vi pa THAURA CULTURE DANCE, dar byns pojkar i runt 15 arsaldern bjod pa en fantastisk show med redskap och eld. Helt fantastisk den var sa bra att jag o Linn sag den 2 ggr! haha.

Trots en halvtom fangst pa exotiska djur lamnade vi CHITWAN med ett stort leende pa lapparna. Det var sa mysigt, det var som en helt annan liten varld, Lugnt och fridfullt.  Vi hade sa kul.

pa sondag morgon akte vi buss fran CHITWAN Till POKHARA, vi lyckades hamna pa en lokalbuss istallet for en Turistbuss  sa resan var minst sagt spannade.
Den stannade pa massor av stallen langs vagen o da menar ajg vagkanten o plockade upp passagerar.
Bussen var proppfull.
Resan tog ungefar 5-6 timmar.
Vi klev ur bussen och mottes av ett hav-taxichufforer som sprang runt bussen helt hysteriskt och villa att vi skulle aka med just deras bil.

Val pa hotellet bytte vi snabbt om och gick ner for att utforksa byn.
Har finns massor att gora.
Vi har under dessa dagar atit massa god mat, druckit annu godare, vandrat en "Latt" slinga (latt kan diskuteras) i bergen pa 4.5 timmar, for oss tog det drygt 5 timmar och jag trodde mer an en gang att min stund var kommen.
jag hade INTE riktigt den kondition jag trodde, Linn var betydligt tuffare.
Hon fick mersmak o vill definitivt gora detta mer, o da gott folk blir det utan mig.
Och varan storsta Highlights har blev utan tvekan FALLSKARMS HOPPNINGEN idag..
jag kan fortfrande inte tror att vi har gjort det..
vi flog verkligen just like a bird som min Pilot sa till mig.
han var for ovrigt grym, helt fantastisk o fick mig lugn och avslappnad. Jag kunde till och med njuta av flygturen mot slutet. dick var jag fruktansvart illamaende(aksjuk) under storre tiden men aven dar hjalpte han mig och var fantastisk.
Fina bilder togs som ska forstoras och ramas in nar va val ar hemma.
Detta var en riktigt utmaning som sent ska glommas.

Detta firade vi saklart men en STOR ol.. O nu ar sista kvallen har. imorgon aker vi tillbaka till Katmandu for ytterligare 6 dagar..

Hoppas allt ar bra med er dar hemma.. vi hors snart.

PUSS&KRAM Stina.




Nepal!

Nepal blir battre o battre, haft city sightseeng idag och har fatt sett en hel del och en underbar utsikt over hela kathmandu!

I morgon lamnar vi staden for tva dagar i djungel, om vi kommer tillbaka levande hors vi pa sondag eller mandag!

 

nyss avnjutit en god middag, sitter nu pa ett internethak och hor livemusik utifran, underbart!

resans forsta ol njots idag med utsikten over himaliya

Skot om er

Puss&Kram

Linn&Stina


Nepal!!

Vi overlevde den tidiga morgonen och kom till ratt flygplats, och kom pa ratt flyg, och pa tal om overvikt sa hade vi inte allt for mycket, men stinas vaska var lite tyngre an min.
Hon shoppade lite mer an mig, men efter det lilla vi sett i nepal idag, sa blir det nog ett stort paket som skickas hem fran oss bada, aven fast vi ska forsoka halla igen med shoppingen!

Forsta intrycken fran Nepal, ar valdigt bra, Nepal ar landet som vi bada vet minst om, och kanske inte har sa stora forventningar pa, men just nu kanns de som de kommer bli riktigt bra!
Mycket lugnare an Delhi om man sager sa!
Hotellet kanske inte var som vi hade tankt oss med tanke pa vad vi betalade, men det kommer nog ga bra!

Tankte forsoka med en lite sammanfattningen av Indien, nu nar minnet ar farskt!
Det borjkade ju inte sa bra, bada hade lite panik om vart vi egentligen hade kommit, mottes av ett totalt kaos och kande oss helt borta, som vi blev skickade till en helt annan planet.
Men efter andra dagen sa satt vi pa taget till Amritsar, tva dagar dar kandes det battre, men tillbaka till Delhi och ett besok till Old Delhi var hoppet borta igen, vart har vi egentligen hamnat?
 Men efter ett natttag senare kom vi fram till Varanasi och upptackte en ny sida av Indien, dar vi fick kanna pa lunget och daliga gudier, men efter en tur i village omroderna var vi kar, Indien kan verklingen vara underbart!
Och vi lamnade Varanasi med ett stort leende pa lapparna och hamande i Agra, fick san lyx att vi blev omplacerade till forsta klass i tagkupen pa resan dit.
Tyvarr blev ju Taj Mahal en liten besvikelse med tanke pa regnet, men med minnesvarda kort kommer vi aldrig glomma denna dag och denna byggnad!
En bilresa senare hamnade vi i Jaipur dar det inte finns sa mycket att saga, vi kan bara erkanna att pa alla factory butiker vi besokt sa blir vi alltid lurade, men vi har lart oss att ta de med ro, och bli battre till nasta stalle, och vi har blivit battre! 
Hotellet i Jaipur visade att det aven fanns fler turister i detta stora land!
Och man kande sig lite mindre utsatt!
Dagarna i Pushkar var underbara, vadret var varmt, soligt och marknaden underbar, som sagt "heliga sjon" var bara en lite pol, men vi lyckades klara oss undan folk som ville "ge" oss blommor! 

Klarade av sista natten i Delhi valdigt smartfritt, aven om de kanske blev ett daligt slut med varan driver, tips(dricks) har nog inte varit varan basta sida denna resa!

Men det har varit ett bra och ett daligt Indien och det kanns som vi satt det ur ratt manga perspektiv och kunnat se en helhet i landet, dofterna, maten och manniskorna ar speciella, och manga minnen och lardommar tar vi med oss harifran, och Sjalklart ar det vart att besoka, och for varan del kommer de bli ett till besok i Indien, nan gang i framtiden! 
Men da ar vi mer sugna pa att utforska Goa och kanske aka pa en 'lattare" charter o da aven se mer av de sodra delarna av landet.

Ja det var Indien det, Nu sitter vi i Nepal, o har 13 spannande dagar framfor oss, ska bli riktigt kul.
Vi ska stanga ner har snart pa I-net cafeet o ga tillbaka hem till hotellet o palnlagga dagarna o gora upp en budget kanns som att det kommer bli en bra tid. 
Skot om er folket sa hors vi snart !

Dagen stora citat blir
"Do you smoke mam? 
Hasch, marijana, some other drugs, you pick?
Heeey come on, Buy and fly! "
HAHA!

Droger ar alltsa valdigt oppet har om man vill..

Puss&kram Linn&Stina.
 


Sista natten

Da har vi for sista gangen denna gang landat i Delhi, for en sista natt.

Dagarna har varit hektiska pa slutet, kan borja med att beratta lite om Jaipur,staden vi kanske visst minst om fran borjan, Jaipur gav inget direkt avtryck, vi fordrev tiden med en gudidad rundtur pa olika palats, och andra stora sevardigheter i Jaipur, en ganska klen city sightseeng med bil.

Det basta med Jaipur var nog hotellet, fina rum, skona sangar, varmt vatten, och vi traffade aven pa andra turister, det var kul!

Sen bar det av till Pushkar, med en bilresa pa cirka 3 timmar, dar varan driver sa
-" this is your hotel, don't take any flowers, don't talk to anyone, the street is there, just walk, be careful, i'm free two days now, byebye"
sa dar stog vi med tva ryggsackar, tittade pa varnn och skrattade.
Vi gjorde som han sa, och javlar vilken shopping det blev
(mamma Lena) Stina har NU OVERVIKT, paket kommer snart pa posten! ;)
Den helig sjon visade sig numera bara vara en uttorkad liten pol, det hade inte regnat tillrackligt pa flera ar.
Maten var god och Lassin annu godare, men de dar mocktailsen var ingen hit.
Marknaden och shopping var fantastiskt, som sma delar av vad som erbjuds i Indiska butikerna hemma, Jattekul :)

(trotta och slitna, vi har varit jattenojda med hotellen nu pa slutet, sangarna har till och med varit skona, pa det senaste hotellet fanns det tom en duschslang!)

I morgon flyger vi till nepal och landar i Kathmandu, tidigt formiddag.

Nu blir det tack och go natt, tidig morgon for oss i morgon, uppstigning klockan fyra.

Skot om er!!

Puss&Kram
Linn&Stina


Heeej

Okej, det var nagra dagar sen vi skrev nu, och borde finnas massor att beratta, men bada tva tittar pa varann och vet inte vart vi ska borja, sa tankte gora ett kort inlagg o saga att vi mar bra, har kommit till jaipur, som vi dock lamnar i morgon.

Agra o Taj Mahal, var  kanske inte sa mycket att se, fast det berodde nog mest pa regnet!!!! (ja vi har haft regn i tva dagar nu) som vi fick over oss, byggnade var otroligt vacker, men vi fick inte se den sa vacker som manga andra gor, och en dag i Agra var lite lite, men far bli ett besok senare i livet!!

Jaipur var inte heller mycket, har vart pa sigthseeng hela dagen, och sett massa fint, men i ovrigt ar de inte mkt, men varan gudie kanske inte har visat den basta sidan, vem vet??

Har blivit lurade av allt for manga factorybutiker med tyg, sjalar och alla dessa sangoverkast.

sa tror vi ska lagga ner de dar med shopping och vanta tills vi kommer till nepal istallet!

Men Indien har visat manga bra sidor pa slutet!

Kan dessutom informera att hotellet vi bor pa nu, har skona sanger, stora kuddar, rent och snygg och riktigt varmt och harligt vatten :)
basta hittills!!!

Lovar att skrivar lusten snart kommer tillbaka och de blir fler langa inlagg!

Men just ikvall orkar vi inte!!

Puss & Kram
Linn & Stina

ps. om ni klickar opa bilderna blir dom i storre storlek, och sen kom ihag att skriva en lite komentar nar du last klart :) ds.


 

 


Underbara Indien

Trodde inte vi skulle saga det har men inden har en underbar sida!

Sitter pa hotellet sista timmen har i varanasi, innan vi ska bege oss mot taget som tar oss till Agra!

Dagen idag har varit underbar, borjade med en Indiska massage, vilket var ratt sa intressant, galler inte o va blyg, for dar skulle kladerna av och sen upp pa britsen, o blotta allt. het olja over kroppen som fortfarande ligger kvar som ett extra skinn.
betyg pa den ar val en 3,5 av 5, mojligtvis en fyra eftersom vi hittade svenska choklad pa det hotellet :)

Tillbaka pa hotellet for lunch och utchekning, sen kom varan guide som vi bada har valdigt svart for, sarskillt eftersom vi inte forstar vad han sager.
Men han tar oss till en del av det riktiga indien, inte allt for langt bort fran stats karnan.
bland ris falt, guava plantor, keramikverkstad och mangotrad..
Och dar inne bor han med sin familj, langt bort fran bilar, tutande tuctuc och tiggande barn.
Sa fort vi kliver ut ur bilen, kommer det barn springade och vinkar och skrattar, det at en lika stor dag for dem som de ar for oss.




Vi gar igenom "grann husen" innan vi kommer till deras hus, och ryktet sprids fort och snart kryllar det av barn som ar nyfikna.

Aven fast vi inte forstar vad de sager och de forstar inte vad vi sager sa ar de en gladje mellan oss, the och kakor dukas fram och helt plotsligt vill en av damerna mala mina (linns) fottor, sa nu ser dom ut som ett lila/rosa konstverk eller vad man kan kalla det.




en husesyn i huset, dar det finns fem rum och kok, en tv och elektrisitet.
Syster sitter i koket och lagar mat, hela kanslan ar hemtrevliga!!

Det visar sig att tva barn i ganget runt om oss ar riktigt bra pa att mala henna, sa vi far chansen att bli malade, och vilket konstverk, alderna pa de tva kanske ar 13-14 ar, och malar som riktiga konstnarer.
resultat blir fantastiskt!

Vi fortsatter langre borta, och han tar oss till en blomsterland som du mamma skulle alska, det doftar ljuvligt.
nyplockade guavafrukter som smakade sott.

vinkar hej da till barnen och aker darifran med ett stort leeende pa lapparna och en varm kansla i kroppen!

Indien ar verkligen ett underbart land!
Nar man har fatt sen den har sidan, sa far men en helhetsbild av landet.















Avslutar med en bild fran soluppgangen pa Ganges!

Hoppas allt ar bra dar hemma!

PUSS & KRAM
Linn & Stina


Samanfattning forsta veckan i Indien..

Heeej Heeej !

Nu ar vara dagar i Varanasi snart slut, vi har haft det jatte bra..
det har varit lugna och skona dagar, antligen !
Detta ar en helt annan del av Indien an var vi hittils har sett, vi tycker bada att detta ar basta stallet i Indien hittills ! Har finns lite av allt men allt ar annorlunda, folket, tempot och miljon. det ar mer lugn och harmoni..
Visst finns stressen och pulsen inne i de centralare delarna med langt ifran den hysterin vi hitills fatt mota..

Vi sammanfattar Varanasi :
* Sarnath ! Sightseeing med bil mest var det besok i olika tempel, och museum och lite av staden i stora drag. Guiden pratade valdigt otydlig o dalig engelska och vi var inte helt nojda.
* Pa kvallen besokte vi ganges och en cermoni vid vattnet med tillhorande marknad. Jatte fint!
* Rundtur i staden pa egen hand, vi besokte en silkes fabrik med skradderi, ett kopcentrum, med mcdonalds =)
* Musik och suvenirbutik.
* Vi vagade oss pa en riktigt Indisk middag med olika grytor, brod och tillbehor. Mycket trevligt, och gott !
* Battur, pa gangesfloden i soluppgangen, fantastiskt.
* Vi bytte ut kontinental frukost mot Indisk, mycket speciellt,  kul att testa!
* Monky temple
* Annu ett stort inomhus kopcenter.
* Tuk tuk runt staden.. det var storre an vi trodde.


Vi tanker fran och med nu betygsatta vara boende hittills.. vi borjar med forsta guesthouset vid bodde pa i New Delhi .

- Hotel Maurya Heritage (New Delhi)
Smutsigt, sunkigt "hotell", harda sangar,  VARMT vatten, Tyst och lugnt.
Lage: Ganska centralt.
Betyg: 2 av 5.

- Hotell Sanjong (Amritsar)
Fint sakert Hotell, hard sang och kuddar. Badkar och varmt vatten.
Lage: Off
Betyg : 3,5 av 5.

- Ivory palace (New Delhi gang nr 2)
HEMSKT! Valdigt smutsigt och skabbigt.
-Radd-for-rattor-kansla-.
men bra sangar, mjuka och VARMT vatten. Anda blir inte betyget sarskilt hogt da lampan var tand hela natten och jag (Stina) kunde inte sova.
Lage : Ganska centralt.
Betyg : 2,5 av 5.

- Hotel Vaibhav  (Varanasi)
Utifran valdigt fint men fuktskadat rum, otroligt dalig luft, AC ar halvt paj.
Vattnet ar ISKALLT och sangarna.. Sang ?! STENHARD!
Delade meningar om kudden, enades om hyfsad.. haha !
Lage: Off. dock ar omradet bra och sakert.
Betyg: MAX 1.5 av 5.


Ja, nu nar vi anda listar, hissar o dissar.. 
 Har kommer Shoppinglistan hittills ( Vi som inte skulle kopa nagot, ryggsacken ar ju redan ganska full men vi har faktiskt varit ganska duktiga anda)

* 2 Sidensjalar.
* 1 Hindu-drakt (egentligen ville jag (stina) bara ha byxorna men det gick som det gick..)
* 2 Aladin-byxor
* Armband, Armand, Armband..
* Pann-prickar i olika monster och farger.
* Te!!!
* Utflykter, fardmedel, underbar mat och dryck.

Ja det var det...
Imorgon vantar forst en forbokad och (forhoppnigsvis) Skon och valbehovlig helkropps massage och sedan en sightseeing i Village- (bostads) omraderna..
och sedan bar det av med natt tag mot AGRA som blir stad nr 4 av vara totalt 6 stader i Indien.
Nu ar det 7 dagar kvar har, nasta Onsdag flyger vi till Nepal.
En vecka gick fort..

VI HORS!
Puss&Kram Stina&Linn.


Pappas dag




Halllla!!!

Detta inlagg vill vi borja med att tillagna vara pappor, for idag ar det eran dag!

Tack for att ni finns!

 

Uppdatering: vi ar nu i Varanasi, akte nattag och kom fram vid nio tiden i morse!

gardagen spenderades med annu mera sightseeing i Delhi
med varan hittils basta guide, GANESH fantastiska man!=)

Vi besokte Red Fort (Old Delhi) och fick kanna pa att lugnet aven finns i delhi
det var nog iofs den enda delen som var lugn i Old Delhi !!
Resten av rent KAOS,
bland det absolut varsta vi varit med om...
Det gar inte att beskriva i ord vilken panik man fylldes utav, det var hysterisk trafik overallt, valdigt fattiga omroden och fattiga manniskor, massor av barn som tvingas tigga at sina foraldrar och som standigt sprang runt dina ben. Och en otroligt dalig luft massor utav avgaser..
Kontrasternas kontrast.

Valdigt nyttigt att fatt vara med om, men vi vill aldrig aldrig nagonsin dit igen.

Att aka tag i indien ar ganska roligt, det ar som ett enda kalas.
massor massor av mat!
Du bjuds pa dryck, (vatten,festis och te) , smorgasar, soppa, kakor, varma sma ratter ( Indiska grytor m ris)  glass och till detta kan du njuta av olika dagstidningar.
Ganska mysigt, det ar annat an SJ det ni :)

Vi har aven inhandlat ett par Aladin-Byxor, ni vet sadan dar stora fluffiga mysiga byxor.
O sa har vi besokt otroligt manga fina tempel, indiska, japanska, koreanska, thailandska, osv osv..

Nu ikvall har vi aven besokt ganges flod och beskadat en oerhort maktig cermoni som tydligen gors varje kvall har..
Den leddes utav 5 unga pojkar. (Som vikt sina liv at tron alltsa budda) Jatte fint !

Vi har aven besokt ett Indiskt skradderi,
dar vi fick en rundtur i fabriken, o fick se hur allt gar till fran borjan det var minsann inga fardig installda maskiner dar utan dar satt det gammla man framfor var sin "vavstol" med noga utvalda monster, farger och tyg.
Jatte haftigt.
sedan fick vi ga upp en vaning och se pa de fardiga varken, sa som dukar, overkast, kuddoverdrag, sjalar, klader och annat fint..
o sa klart foll vi for tva super fina silkes-sjalar i LILA urlackra :)

Har kommer lite blandade bilder fran varan forsta tid i Indien, (New Delhi, Amritsar och Varanasi) 

 

Ha det sa bra !

Puss&KRAM! /Stina&Linn.


Tillbaka i New Delhi mot Varanasi ikvall..

God morgon!
Nu ar vi tillbaka i hektiska Delhi igen, vi har sovit pa ett lowclass hotell i natt..
jag (stina) kunde knappt somna igar, jag tvingade stackars Linn att sova med lampan tand hela natten, jag var helt saker pa att det skulle komma in minst en ratta innan natten var over.
Men sangarna var helt ok, mjukast hittills och vi har duschat i rikitgt varmt vatten imorse!!


Nu ska vi pa rundtur med bil i Deli o sedan kolla in shoppingen och marknaden sedan gar tagt mot varanasi kl 18.45 ikall och vi kommer fram tiigt imorgon bitti for tre dygn dar. ska bli sa kul, vi har precis fatt se bilder pa varat hotell och det ser riktigt ra ut, bast hitills !

Har kommer ett erkannandem detta vi gar nu kallas nog Backpacking Deeeelux !
men so what slutet ar annu inte har.. vem vet vad som hander!

detta blev ett kort inlagg, stress stress nu kommer varan bil !

Ha en fiiin dag , det ka vi !! =)

PUSS & KRAM / Stina o Linn.  

Golden Tempel

Jaha, da sitter vi har igen, har hittat ett litet internet hak, mitt i Amritsar.

sen sista vi skrev sa har vi akt tag upp till Amritsar, vilket var nastan lika bra som sveriges tag, det serverades vatten, smorgasar, the, soppa, ris och gryter och glass, och massa annat..

Det hela kandes riktigt bra, tills en timme innan ankomst da jag ser tva moss springa uppe bland lysroren, men det var bara o bita ihop och fortsatta resan!

Igar var vi upp till gransen mellan indien och pakistan, dar de har en teater varje kvall innan stagning, det var fullt med folk, och nu har vi sett over till paktiskan oxa!

Men det ar val bara och erkanna, vi ar lite radda har uppe, sa vi holl oss inne pa hotellrummet igar och spelade kort och bestallde upp mat. folket verkligen stirrar, sa vi tar de sakra fore de osakra an sa lange.

I morse klev vi upp tidigt, vagade satta oss i en tucktuck och blev korda till Golden Tempel, ett av indernas lugn!

indien gar inte att beskrivas med ord, det maste verkligen upplevas, det gar inte att forbereda sig hur det ar har!


Tillbaka till kaoset ikvall och new delhi, endast for en natt en bar det av till vad som sags vara indernas lugn, men vet inte om jag vagar tro pa de an.
An sa lange har jag en Hat/karlek till detta land.

en liten kort imformation om hur vi har det just nu, far bli en langre nar i har mer tid.
Men vi mar bra och ar valbehallna, saknar er dar hemma, aven fast det bara gatt fyra dagar!!

Har hort ryktas om att det snoar hemma? stammer det??
Vi har diiiiisigt, 20 grader varmt och ratt sa kvavt!!

Puss pa er och skot om er!!!

//Linn


New Delhi !

Hej allihop!
Vi anlande till New Delhi imorse klockan 06.40 (Lokaltid + 4.30 h fran Svensktid)
Flygresan gick over all forvantan, vi at lite mat, det bjods pa tikka masala.
2 filmer , o sedan en hel del somn. Riktigt bra !
Och sedan var vi da pa flyplatsen i New Delhi, eftersom vi kom sa tidigt pa morgonen stannade vi pa flygplatsen ett tag, at frukost och spanade pa resmal under vara kommande 15 dagar har.

Nu 10 timmar senare har vi hunnit med att
- Fa ett nytt hotell (Det vi hade bokat existerade tydligen inte)
- Vi har krockat tva ggr.. men ingen fara det gar tydligen till sa har, pang! forarna rusar ut ur sina bilar, skriker lite pa varandra och hoppar tillbaka in bakom ratten, no big deal. o sa fortsatter resan som vanligt.
- Vi har bokat kommande utflykter pa tourist informationen har i New Delhi. En jatte trevlig man.
- Hugo har tagit oss pa city-sightsing runt om i staden med varldens roligaste indier. Vi tog massa turist-bilder och atit gott, var forsta indiska maltid bestod av NUDLAR! (Otippat?)
- Har blivit grundlurade ordentliget minst en gang, senast nu nar vi besokte en te tillverkningsbutik o gick ut ur butiken med te som skulle hjalpa mot bade det ena och det andra for alldels for mkt pengar!! Vad hande dar?


Det var vara senaste handelser fran Indien, det ar en valdigt hektiskt stad.
Bilar och manniskor overallt, men vi ska nog vanja oss.
Det ar runt 20-25 grader varmt! kvavt,disigt och alldeles for mkt avgaser.

Imorgon kvall lamnar vi New Delhi for att be ge oss upp med tag mot den omtalade staden Amritsar med det gyllende templet. 
Uppdatering kommer sa fort vi far tillgang till dator och i-net!
Skot om er !
// Stina&Linn.

Arlanda :)

Nu står vi äntligen här på Arlanda, om en timme och tio minuter lyfter planet!!!!
helt otroligt.
Inchekningen gick bra, vi klarade säkerhetskontrollerna!

Men självklart vart mitt (linns) tåg försenat, haha men kom fram i tid iallafall :) 
men en lite stressad stina stog snällt och väntade vid Terminalen :) 
Livet utan mobil känns som ett helvete, otrolig omställning, men de ska nog gå bra!

Nu blir de lite shopping i taxfreen och sen bär det av till inchekning!!
snart lyfter vi!!!!


PUSS OCH KRAM TILL ER DÄR HEMMA!!!

(första inlägget tillsammans)
//Linn & Stina


RSS 2.0