Nepal!!

Vi overlevde den tidiga morgonen och kom till ratt flygplats, och kom pa ratt flyg, och pa tal om overvikt sa hade vi inte allt for mycket, men stinas vaska var lite tyngre an min.
Hon shoppade lite mer an mig, men efter det lilla vi sett i nepal idag, sa blir det nog ett stort paket som skickas hem fran oss bada, aven fast vi ska forsoka halla igen med shoppingen!

Forsta intrycken fran Nepal, ar valdigt bra, Nepal ar landet som vi bada vet minst om, och kanske inte har sa stora forventningar pa, men just nu kanns de som de kommer bli riktigt bra!
Mycket lugnare an Delhi om man sager sa!
Hotellet kanske inte var som vi hade tankt oss med tanke pa vad vi betalade, men det kommer nog ga bra!

Tankte forsoka med en lite sammanfattningen av Indien, nu nar minnet ar farskt!
Det borjkade ju inte sa bra, bada hade lite panik om vart vi egentligen hade kommit, mottes av ett totalt kaos och kande oss helt borta, som vi blev skickade till en helt annan planet.
Men efter andra dagen sa satt vi pa taget till Amritsar, tva dagar dar kandes det battre, men tillbaka till Delhi och ett besok till Old Delhi var hoppet borta igen, vart har vi egentligen hamnat?
 Men efter ett natttag senare kom vi fram till Varanasi och upptackte en ny sida av Indien, dar vi fick kanna pa lunget och daliga gudier, men efter en tur i village omroderna var vi kar, Indien kan verklingen vara underbart!
Och vi lamnade Varanasi med ett stort leende pa lapparna och hamande i Agra, fick san lyx att vi blev omplacerade till forsta klass i tagkupen pa resan dit.
Tyvarr blev ju Taj Mahal en liten besvikelse med tanke pa regnet, men med minnesvarda kort kommer vi aldrig glomma denna dag och denna byggnad!
En bilresa senare hamnade vi i Jaipur dar det inte finns sa mycket att saga, vi kan bara erkanna att pa alla factory butiker vi besokt sa blir vi alltid lurade, men vi har lart oss att ta de med ro, och bli battre till nasta stalle, och vi har blivit battre! 
Hotellet i Jaipur visade att det aven fanns fler turister i detta stora land!
Och man kande sig lite mindre utsatt!
Dagarna i Pushkar var underbara, vadret var varmt, soligt och marknaden underbar, som sagt "heliga sjon" var bara en lite pol, men vi lyckades klara oss undan folk som ville "ge" oss blommor! 

Klarade av sista natten i Delhi valdigt smartfritt, aven om de kanske blev ett daligt slut med varan driver, tips(dricks) har nog inte varit varan basta sida denna resa!

Men det har varit ett bra och ett daligt Indien och det kanns som vi satt det ur ratt manga perspektiv och kunnat se en helhet i landet, dofterna, maten och manniskorna ar speciella, och manga minnen och lardommar tar vi med oss harifran, och Sjalklart ar det vart att besoka, och for varan del kommer de bli ett till besok i Indien, nan gang i framtiden! 
Men da ar vi mer sugna pa att utforska Goa och kanske aka pa en 'lattare" charter o da aven se mer av de sodra delarna av landet.

Ja det var Indien det, Nu sitter vi i Nepal, o har 13 spannande dagar framfor oss, ska bli riktigt kul.
Vi ska stanga ner har snart pa I-net cafeet o ga tillbaka hem till hotellet o palnlagga dagarna o gora upp en budget kanns som att det kommer bli en bra tid. 
Skot om er folket sa hors vi snart !

Dagen stora citat blir
"Do you smoke mam? 
Hasch, marijana, some other drugs, you pick?
Heeey come on, Buy and fly! "
HAHA!

Droger ar alltsa valdigt oppet har om man vill..

Puss&kram Linn&Stina.
 


Kommentarer
Postat av: Elin

Heeej.....jag har hittat hit! Vilken fiiiin blogg! och vad härligt ni ser ut att ha det.

Här i Hammarstrand är det en vacker dag i dag, rimfrost på träden, lite lagom med snö, blå himmel och sol. Vinter när det är som vackrast.

Jag ser fram emot att höra om alla äventyr.....

Sköt om er! Kram Elin!

2010-01-14 @ 13:39:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0