Jada vi lever

Aven om det varit tyst har i nagra dagar sa lever vi! Har tagit de lungt de senaste dagarna, last, promenerat och atit gatt.

Ja eller varan Nepalska afton som vi hade tankt med god mat och dryck, blev kanske inte som vi tankt oss, nepalsk mat ar inte nagon direkt favorit hos oss!

Men olen ar god, och Kathmandu at verkligen en mysig stad!

Idag har vi agnat dagen at shopping!
Men det blev inte lika mycket som i Indien!

Bilderna vi la in haromdagen fick tyvarr ingen beskrivelse, men det var lite gott o blandat fran tiden i Nepal, i morgon gar flyget till Bangkok, dar vi ska vara tva dagar innan vi beger oss till Cambodja :)


Hoppas ni hade en fin 1:a advent, sjalv tande vi ett ljus och at en klementin.
kanske inte samma julkansla som ni har dar hemma!

Puss & Kram pa er!
 Linn&Stina

 

 


Kommentarer
Postat av: Carin

Jätteroligt att få del av era reseupplevelser.1:a advent i Nacka var dimmig och grå, så det blev en del ljus.Trots att sta´n är julpyntad till max är det ingen riktig julstämmning än.Men den kommer väl!!! Sköt om er och god fortsättning på resan.

/Carin med familj

2009-11-30 @ 16:35:05
Postat av: Louise

Kul att få ta del av er resa. Här hemma i Hammarstrand har det snöat i natt, och nu är det så fint med alla adventsljus/stjärnor/granar som lyser upp i mörkret.Julskyltning var det i går med marknads stånd och fyrverkeri och det var mycket folk ute och kollade. Ha det så bra! Kram från Louise.

2009-11-30 @ 17:05:56
Postat av: ewa

hejsan!

Ja det var tur att ni hörde av er, jag började bli lite ampen. Ja som Louice skrev så har vi fått snö nu, så nu har vi det ljust och fint. Mormor och Elin m, fam hälsar.

Kramar från mamma

2009-11-30 @ 17:34:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0