Snabba ryck

Linn och Stina glada over att ha landat i Bangkok efter en sa gott som smartfri natt pa taget fran Chang Mai, och glad over att ha fatt tag i en taxi som ska ta oss till immigrationsverket for att vi ska forlanga varat visum!

MEN, nar vi kliver ur taxibilen efter en fard pa ca 40 minuter, visar det sig att de har flyttat sina lokaler till andra sidan stan, sa vi letar reda pa en ny taxi!
Och efter 1 timmes via motorvagen kommer vi fram till den ratta byggnaden!
Slapar ut vara vaskor igen fran taxin och kommer fram till allt pappersarbete, forsta tanken var nog enda "var det sa har latt"
Men tydligen inte, nar vi ska fa stamplarna sa sager hon att vi endast kan fa 7 dagar forlangt visa, ,men vi behover 27..
efter en stunds prat sa sager hon att enda sattet att fa 30 dagar ar att lamna landet och komma tillbaka med flyg!
skulle vi passera via alnd skulle vi enda bara fa 15 dagar, och det skulle itne racka!
Vi tittar pa varann och suckar, vad ska vi gora nu?
Vi tar vara vaskor igen och letar upp annu en taxi, klockan borjar narma sig elva och vi tar oss in till city igen.. ater lunch och borjar jakten pa en turistinformation.
Efter tva timmar kommer vi ut darifran, lite fattigare men vi har bokat en nattbuss till pukhet, nagra hotellnatter dar och pa phi phi island, och tur och retur flyg till Malaysia och Kuala Lumpur!
Sa den 14 januari flyger vi till Kuala Lummpur for 6 dagar och sedan atervander till Thailand igen!!
Snabba ryck alltsa!!

Resan med bussen blev en lang historia, borjade vid 19.00 igar och bytte buss vid 07.00 i morse och vid 14.00 chekade vi in pa hotellet!!
Sa efter nastan 48 timmars resande fran Chang Mai till Pukhet ar vi antligen framme vid sol bad och kall ol!
i morgon ar vi redo for stranden och battre pa varan branna som har forsvunnit sedan Vietnam!!!

Hoppas ni inte  fyser ihjal dar hemma!!!

Puss & kram
Linn & Stina


Kommentarer
Postat av: Carin

God fortsättning på det nya året. Nu är glada julen slut och granen har vi slängt ut. Kallt är det men idag lyser solen. Det är roligt att läsa era reseupplevelser. Va´ni är duktiga att klara er!!!

Njut av sol och värme och var rädda om er.

Hälsn.Carin och Ove

2010-01-09 @ 13:00:39
Postat av: Trubbis

Julen slut ja, men ni får väl en när ni kommer hem.

Har svårt att tänka mej att eran solbränna har "försvunnit". Får också beröma er för att ni verkligen "luffar" omkring, nästan alla jag känner har åkt her till Thailand och stannat där utan att göra nått. Helt klart så måste jag åka med eran Norska båt så jag får höra allt och se alla kort. Ni har väl så ni laddar upp korten på nån server typ Photobucket eller liknande, skulle vara kattastrof om dom försvann. Här i Leksand har det vad jag sett på mina termometrar varit -27 som kallast, då hade ni gärna fått komma upp en halvminut och värmt mej.

Ha en förtsatt skön resa.

Kramar Trubbis

2010-01-10 @ 15:25:36
URL: http://www.myspace.com/trubbisone

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0