Nha Trang

Senaste handelserna!

vi har lamnat GAP gruppen och reser nu pa egen hand igen :)
(aven om det rakade bli sa att alla skulle till Nha Trang, och vi stotte ihop med dem igar for en middag, men men nu ar vi sjalv iallafall.)
Det var kul och resa i en grupp, men vi bada hade nog mer forvantingar av vad som skulle ske, och vad som skulle inga i det vi har betalat for, men en  erfarenhet for livet och vi har fatt sett valdigt mycket.

Ch Chi Tunnlarna har vi besokt, och sett alla underjordiska gangar, valdigt facinernade, och gudiden var jattebra, sa det ar verkligne vart ett besok!

har akt nattbuss fran HCMC till Nha Trang, som har en underbar laaang strand, tyvarr ar vagorna ratt sa hoga, och det gor det svart att bada, men vi njuter i solen istallet. och ja vi anvander solskyddsfaktor!

Nattbussen var en resa for sig, har kopt en "open ticket" biljett, vilket innebar att vi har sovbuss fran HCMC till Hanoi och kan stanna pa olika platser pa vagen, och forsta resan gjorde vi i forrgar, den borjade bra, men dar runt 05.00 sa vaknade vi av att hela bussen skakade och nasta snurrade runt, fick aldrig reda vad som hade hant men troligtvis punktering eller om den korde pa ngt djur, vi korde vidare en bit sen fick vi vanta pa en ny buss, men till slut kom vi fram,endast tva timmar fosenad! 

Ett bra hotell har vi hittat med stora sangar, varmt vatten, balkong, airconditon och havsutsikt, for endast 7 dollar per natt och rum...

basta o billigaste boendet hittills:)

Kan aven informera om att vi har druckit banan vin, starkt och kanske inte sa gott, atit ratta, groda, fladdermus och orm. delikatesser kan jag saga:)
fast rattan och grodan var godast mest kott pa dem :)
ormen var fylld med ben, och orm agg ar inget att rekomendera!

Vietnam ar ett harligt land, HCMC var inte alls sa kaotiskt som jag hade trott, och overallt ar det motorcyklar, men inte tuctuc, de flesta gar runt med stora hattar som skydd, och dom ar ju sa gulliga :)

Vi har aven akt bat pa Mekong Delta, sett fiskfarmar och tagit en motorcykeltur upp till bergen och sag en underbar fin solnedgang:)

dagarna borjar snart falla ihop och man minns inte allt vi gjort, men det ar sa mycket nya erfarenheter och intryck och jag tycker det ar helt underbart!










PUSS OCH KRAM
//Linn


Kommentarer
Postat av: Carin

2009-12-16 @ 16:48:04
Postat av: ewa

Hejsan!

ja det verkar som om ni har det varmt och gott, här är det -26 nu ikväll och lite snö. inte kul.

Kram mamma

2009-12-17 @ 21:58:10
Postat av: Carin

Härligt liv du lever, om än lite farligt ibland.God mat och dryck.För dej som är i branchen är väl det "nyttigt" att prova på. Tänk en "råttkrog" i Sthlm, där det lär finnas gott om råvaran!!!

Köttbullar och pressylta ska vi göra idag med gamla vänner.Full vinter och -6 är det här.Sköt om dig!

Rebecca och Gabbi tycker att du är modig.Kram/Carin

2009-12-19 @ 11:08:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0