Bangkok!

Da sa har vi landat i Bangkok, kom igar kvalll till den STORA flygplatsen, den i Kathmandu var ju inte att hurra for, liten och konstiga regelsystem, men i Bangkok ar de lite skillnad, vi virrade borta oss till arr borja med, kanske inte san bra start!

Tog en taxi till Khao Sao, det populara turistomradet, och tog de hotellet vi hort rycktas va bra, D&D Inn, sa pa skoj till stina att vi kommer minnst mota 20 svenskar pa dessa tre dagar, men sa fort vi kom in pa hotellet hade vi mott dom, hotellet kryllar av svenskar!
]
Stina har nu drabbads av magsjuka/diarre, eller nagon annan bakterie, sa idag har vi inte gjort sa mycket, jag har forsokt leta reda pa en bank for att fa ut lite USD, vilket inte var de lattaste, men det ordnade sig till slut.
Sa just nu ligger hon pa hotellrummet och vilar, hoppas pa att hon blir battre, annars blir det nog farbror doktorn i morgon. eftersom pa fredag lamnar vi thailand for Cambodja!

 Jag har inte fatt den dar wow kanslan som alla har om thailand att de ar heeelt underbart, men som sagt vi kommer hit for fem veckor i januari, sa den kanske kommer da!

Vi har iallafall basta kuddarna for hela resan, mjuka stora och rena, ojoj lyx ar det :P

Vet att ni efterlyser bilder, och jag vet att vi ar valdigt daliga pa det!
Ska forsoka battra oss!

Saknar er dar hemma oerhort just nu, och langtar tills den dan vi star pa arlanda, men i morgon borjar turen genom cambodja, och tiden springer nog ivag!
Men at massa pepparkakor och dricka glogg!

Skot om er!
Puss & Kram
Linn


Kommentarer
Postat av: Madde

Gott o snacka lite med dig idag Limpan, saknar ju diiiig... SÅ.. Sesåå packa väskan och kom hem nu =)

KRAM

2009-12-03 @ 01:04:22
URL: http://maddenilsson.blogg.se/
Postat av: Per Ocklind

Hej kul att läsa om era äventyr har ej skrivit förut

men jag kollar ofta ha det gott och var rädda om er



Per

2009-12-04 @ 13:12:37
Postat av: Erika

Tycker mycket om det du skrev! Skojigt att se lite nyttiga saker och inte bara det vanliga sakerna som man kan se om varenda dag. ;)

2010-09-22 @ 12:52:33
URL: http://royalorchidholidays.se/hotell/krabi/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0